Un cadou care bucura oricand un copil! Minge inteligentă mini (mărime S), in 3 variante de culoare, cu LED-uri, senzori de mişcare şi design Matrix. Luminează cu intensităţi diferite atunci cand este aruncată in aer, lovită sau strânsă în palmă, sare, este impermeabilă şi superdistractivă. Perfectă pentru joacă şi mişcare pe înserat, în interior sau exterior, chiar şi în piscină. Uşor de aruncat, uşor de prins. Irezistibilă pentru copii, provocatoare şi pentru cei mari. Cu acest cadou, mergi la sigur - toţi copiii, băieţi sau fete, vor fi entuziasmaţi (chiar şi animalele din casă)! Recomandată pentru 4-99 ani. Disponibilă şi în varianta XL (mărime mare) şi M (mărime medie). Aceasta jucarie face parte din categoria produselor fara drept de retur.

Un cadou special

Această minge (vezi toate modelele) este creaţia sculptorului şi filosofului american Richard X Zawitz, preocupat de energia universală a formelor. El a inventat o serie de jucării generatoare de energie pozitivă, multifuncţionale. Copilul Verde a introdus gama integrală şi originală Tangle în România, deoarece jucăriile corespund celor mai înalte standarde de calitate, sunt inedite şi stimulează în mod pozitiv copiii. În filmul de mai jos vezi ce trucuri se pot face cu o minge luminoasă (mingea cu care se joacă sportivii în film este varianta XL, de tip football).

Diferenţele între modelul din film şi cel din această pagină sunt: dimensiune mai mică cu 9.5 cm în diametru, textura diferită (este mai moale, nu are orificii, modul de LED-uri şi senzori mobil în interior), preţul (mai mic). Materia primă şi modalitatea de funcţionare sunt identice. A se vedea fotografiile de mai sus.


Cum este?

Mingea este verde/galbenă/albastră, semitransparentă şi gata să lumineze, de cum este atinsă, aruncată in aer sau pe jos ori strânsă în palmă. Are diametrul de cca 6.5 cm, perfectă pentru mânuţe mici care exersează pentru scriere (dezvoltă motricitatea fină). O poţi lua oriunde!

Ce ştie să facă?

Datorită designului inovator şi materialelor deosebite, mingea sare, se rostogoleşte provocator, se răsuceşte în aer şi luminează spectaculos, în funcţie de intensitatea loviturii sau tipul de contact (de exemplu, intensitatea luminii creşte în timpul spiralelor în aer). Lumina generată de LED-uri se reflectă pe formele de tip fagure în relief, rezultând un efect magic. Şi asta nu e totul! Mingea este impermeabilă – nu absoarbe apa, nu îşi schimbă textura, putând fi folosită şi în bălţi, pe vreme ploioasă, la mare sau la în piscină. LED-urile sunt sigilate şi mingea luminează chiar şi după ce a stat în apă. Poate fi folosită pe parchet, mochetă, iarbă, nisip, teren umed, în interior şi exterior. Dacă ar trebui să definim cu un singur cuvânt această minge, acesta ar fi COOL.

Cum îi ajută pe copii?

Mingea este provocatoare şi încurajează pe oricine să se joace cu ea, să o arunce şi să o urmărească pentru a o prinde. Stimulează joaca activă, spiritul de echipă, dezvoltă perseverenţa, coordonarea mână-ochi şi mână-picior. Este încurajatoare şi pentru copiii mai mici sau neîndemânatici, care prind cu greutate o minge standard.  Luminile şi forma jucăuşă îi atrag extraordinar pe copii. Dacă aveţi animale de companie (de exemplu câini), şi ele vor fi foarte interesate să se joace cu această minge – va fi concurenţă acerbă!

Mingea stimulează inclusiv copiii/adulţii care au suferit o intervenţie chirurgicală la mână şi care trebuie sa exerseze strângeri pentru recuperare, dar nu vor să o facă din cauza durerii.

Este sigură?

Toate jucăriile de pe acest site sunt produse originale garantate, de origine controlată, atent alese şi testate corespunzător. Mingea Tangle este fabricată din TPR de înaltă calitate (cauciuc termoplastic) non-toxic, nu conţine latex, ftalaţi sau alte substanţe dăunătoare. Corespunde total normelor internaţionale privind siguranţa jucăriilor. Corpul de LED-uri şi senzori este sigilat iar bateriile nu pot ajunge accidental în contact cu copiii/utilizatorii. Un alt motiv al sigilarii este calitatea impermeabilă a mingii. Apa nu poate ajunge astfel la baterii şi LED-uri, să le deterioreze. LED-urile au o capacitate de iluminare de 45 de ore în regim continuu, aproximativ 150.000 de pulsaţii. Ţinând cont că o pulsaţie are câteva milisecunde, mingea va lumina o foarte lungă perioadă de timp, în funcţie de durata şi intensitatea jocurilor practicate. Atunci când nu este lovită puternic sau nu este rostogolită rapid, mingea nu luminează şi bateriile nu se consumă.

Deoarece mingea este waterproof (impermeabilă), deci sigilată, bateriile nu pot fi înlocuite. După epuizarea bateriilor, mingea poate fi folosită în continuare pentru activităţi sportive/distractive, datorită versatilităţii ei (optimă şi pentru apă şi pentru uscat). A nu se lovi cu bâta de baseball, pentru a nu afecta modulul de LED-uri. Cele 150.000 de pulsaţii oferite de capacitatea bateriei înseamnă o durată de funcţionare/iluminare foarte lungă.

Acest produs face parte din categoria produselor nereturnabile - desigilarea şi folosirea de probă/testarea apoi returnarea nu sunt posibile deoarece ar consuma din pulsaţiile prevăzute.


Află mai multe despre inventator!

Minge inteligentă Tangle Matrix Nightball - model S

  • Cod produs: JJ15
  • Puncte de recompensă: 13
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • 27,00


Opţiuni disponibile


Alte produse din aceeaşi colecţie

Tangle Artist Junior - Turbion - jucărie senzorială

Tangle Artist Junior - Turbion - jucărie senzorială

O jucărie tactilă de care te vei îndrăgosti! Culori vibrante, mişcare, un curcubeu în palmă. Creşte ..

31,00

Minge inteligentă Tangle Matrix Nightball - model XL

Minge inteligentă Tangle Matrix Nightball - model XL

Cadou de senzaţie pentru Crăciun! Minge inteligentă cu LED-uri, senzori de mişcare, design Matrix...

87,30

Minge inteligentă Tangle Matrix Nightball - model M

Minge inteligentă Tangle Matrix Nightball - model M

Un cadou COOL pentru Moş Nicolae, Crăciun şi aniversări! Minge inteligentă de tip softball, cu LED-u..

49,00

Tangle Hairy - jucărie senzorială cauciucată vibrantă (v. modele)

Tangle Hairy - jucărie senzorială cauciucată vibrantă (v. modele)

O jucărie tactilă haioasă, multicoloră, cu filamente cauciucate care vibrează la atingere sau mişcar..

34,00