Set educativ Luz şi Buz în grădina de legume şi fructe

Mergi la Detalii şi Recenzii

Set:
carte, creioane colorate, săculeţ asortat, jucărie
Vârsta recomandată:
peste 3 ani
Livrare:
24-48 h, prin curier, 15 lei, gratuită peste 150 lei

Înainte de a pune în coș, selectează:

44,00 Lei 29,00 Lei
Fără TVA:

ULTIMELE EXEMPLARE! Set pentru împrietenire cu legumele şi fructele, exersarea motricităţii fine şi dezvoltarea limbajului. Conţine: 1 carte de poezii cu ilustraţii minunate de colorat şi hârtie versatilă, 1 săculeţ textil asortat - conţine 1 jucărie senzorială Tangle la alegere (Brăţara prieteniei – pentru fetiţe sau Tangle Classic Tricolor– pentru fete/băieţi) şi 1 cutie cu 12 creioane colorate Carioca Tita. Vârsta recomandată: peste 3 ani. Poate fi folosit la grădiniţă sau în primele clase din ciclul primar. 

Format carte: 21 x 21 cm, 20 de pagini aranjate în ordinea anotimpurilor sugerate prin ilustraţiile reraliste.

Hârtie versatilă, tip bloc de desen, 190 g. Permite colorare prin diverse tehnici: creioane colorate, carioci şi chiar creioane de tip grip aquarelle sau acuarele. Pentru tehnicile care presupun apă: sub pagina de lucru se va pune o foaie de hârtie albă; pagina pe care se lucrează nu se va uda exagerat; la final se lasă 5 minute să se zvânte, apoi se aşează o foaie de hârtie albă peste lucrare, se închide cartea şi se pune o greutate peste carte (de exemplu un dicţionar masiv). Se lasă la presat minim 30 de minute.

Apasă tab Detalii pentru mai multe informaţii.

Cartea vine împreună cu un săculeţ textul asortat cu coperta. Conţine o jucărie Tangle originală – alege un model. În acest moment sunt disponibile 2 modele.

  1. "Brăţara prieteniei" este o jucărie cu mai multe segmente care se pot desface şi recombina sub forma unei brăţări etc. Personajul Luz poartă o astfel de brăţară. Acest model este mai potrivit pentru fetiţe. Reţine că brăţările au segmente variate şi pot diferi uşor faţă de modelul prezentat în poză.
  1. MODEL EPUIZAT "Tricolorul României" este un Tangle clasic, cu segmente colorate albastru, galben şi roşu (v. poze). Jucăriile Tangle sunt apreciate în toată lumea pentru efectul lor pozitiv privind concentrarea, stimularea imaginaţiei şi exersarea dexterităţii.

Distribuie

Adaugă în coş

Desenele de colorat sunt realiste şi de cea mai bună calitate, realizate de către Anda Ansheen. Acestea promovează natura şi grădina, cu toate bogăţiile ei – fructele şi legumele. Copiii atenţi o pot descoperi pe Buha, ascunsă în peisaj!

Fiecare pagină conţine o poezie-ghicitoare care stimulează interesul pentru fructe şi legume, natură, şi chiar face poftă: Căpşunile, Cireşele, Boabele de mazăre, Metamorfoza fluturelui, Roşiile, Ardeiul, Ştiuleţii de porumb dulce, Pepenele, Cartofii, Mărul, Varza, Dovleacul. Copiii sunt provocaţi să completeze ultima pagină şi să compună o poezie despre Struguri. Textele îi aparţin Luminiţei Alexandru.

Cartea conţine la final un minidicţionar în care li se explică copiilor, pe înţelesul lor, unele cuvinte şi expresii noi - excelent pentru dezvoltarea vocabularului.

Recenzii (0)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!