• Lupă "Spaima etichetelor" - cadou pentru tine

Lupă "Spaima etichetelor" - cadou pentru tine

Fără TVA: Preţul în puncte de recompensă: 45
în stoc

Citește descrierea


Asistență telefonică:
0726.179.537
9.00–16.00 (L-V)

Lupă specială de mărimea unui card de credit – cadou pentru clienţii fideli ai librăriei. Ideală pentru a fi purtată permanent in portofel, la îndemână. Toate etichetele vor putea fi descifrate de acum cu uşurinţă iar E-urile şi informaţiile scrise mult prea mic pe diferite produse vor putea fi citite de oricine, chiar în magazin, înainte de cumpărare. De folosit mai ales pentru produsele alimentare şi cosmetice!

Cu această lupă foarte utilă vei putea depista toate ingredientele nedorite scrise foarte mic pe etichete şi vei putea cumpăra din magazine produse mai sănătoase. Pur şi simplu pune-o în portofel şi foloseşte-o la raft, înainte să-ţi pui produsele în coş. Nu cumpăra din magazine produse fără să le citeşti etichetele şi mai ales nu cumpăra produse alimentare fără să afli din ce sunt făcute, cum şi unde!

Dimensiuni: 8.5 x 5.5 cm
Capacitate de mărire: 3 x
Material: plastic
Culoare: albă, cu fereastră transparentă (lentila) şi logo Copilul Verde
Ambalaj: punguţă PP
Fabricată în: Olanda

Acest produs este oferit cadou clienţilor librăriei. Dacă eşti deja client fidel, ai deja comenzi finalizate şi ai acumulat puncte în contul de utilizator, loghează-te, apoi adăugă acest cadou în coşul de cumpărături, alături de celelalte produse dorite (coşul de cumpărături pe site trebuie să aibă valoarea minim 40 lei). În paşii de finalizare a comenzii, site-ul va verifica automat dacă ai suficiente puncte de recompensă acumulate, va scădea din totalul punctelor de recompensă numărul punctelor aferente acestui cadou şi vei primi cadoul împreună cu restul produselor comandate. Simplu şi rapid.

Află mai multe despre gratuităţile şi recompensele oferite de Copilul Verde din secţiunea Utile din Contul de utilizare (Ghidul recompenselor).

Atenţie! Pentru a avea accces la aceste informaţii şi la sistemul de recompense este necesar să deţii un cont de utilizator pe site, care este foarte uşor de făcut. Reţine că puntele de recompensă se acumulează în contul tău numai dacă te loghezi înainte de a face comenzi. Dacă faci comenzi fără cont (fără să te loghezi/fără să deţii cont de utilizator), site-ul nu poate aloca contului tău punctele de recompensă meritate!

Distribuie

Vreau să pun în coş