Lista de cumpărături - bloc notes - cadou pentru tine

Fără TVA: Preţul în puncte de recompensă: 43
în stoc

Citește descrierea


Asistență telefonică:
0726.179.537
9.00–16.00 (L-V)

Bloc cu 40 de formulare de cumpărături, suficiente pentru 6 luni. Durabil, util şi atractiv.

Economiseşti timp şi bani, cumpărând în mod organizat, ce trebuie, când trebuie. Dacă ai strâns cel puţin 43 de puncte de recompensă, îl poţi pune în coş la proxima comandă - ţi-l oferim gratuit!

Acest bloc notes cu un design funcţional şi decorativ va ocupa un loc preferenţial în bucătăria ta. El te va ajuta să administrezi mai bine bugetul (cumpărând doar ce este necesar şi în cantităţile minime, fără risipă de mâncare) şi va economisi timp. Nu vei mai uita ce trebuia să cumperi şi vei merge direct la raionul care te interesează.

Cum îl foloseşti?

  • magnetul puternic ataşat pe verso permite aplicarea uşoară pe frigiderele obişnuite, cu uşi metalice;
  • scrii ce trebuie să cumperi, ori de câte ori îţi aduci aminte sau descoperi că ceva necesar lipseşte din cămară sau din casă;
  • grupezi produsele pe categorii (formularul te ajută) – deci când vei merge în magazin cu o lista detaşată din bloc notes, te vei putea îndrepta direct la raionul care trebuie şi bifa pe listă tot ce ai găsit; ai chiar şi o secţiune de buget, unde poţi stabili bugetul maxim în care să te încadrezi;

Poţi folosi acest produs împreună cu Meniul săptămânii (întocmeşti meniul şi îţi dai seama ce ingrediente trebuie să cumperi). Foile sunt uşor detaşabile (rupi foaia cu care mergi la shopping însă restul blocului rămâne intact).

Truc
Dacă în familie se află mai mulţi membri, poţi dedica fiecărui membru câte un bloc notes. Scrii pe coperta, pe eticheta specială, numele. De exemplu, poţi face un notes pentru bebeluş şi pe listele lui treci tot ce are nevoie. Sau, dacă copiii au peste 5-6 ani şi au învăţat deja să scrie, îi poţi incuraja să scrie ce au nevoie, de exemplu caiet de geografie, pantofi de interior, pijama. Lista de cumpărături poate fi folosită şi ca un instrument de educaţie financiară, pentru a-i învăţa pe copii să cumpere inteligent, ce au nevoie cu adevărat, încadrându-se într-un buget şi făcând economii pentru lucruri care contează.

 

Acest produs este oferit cadou clienţilor librăriei. Dacă eşti deja client fidel, ai deja comenzi finalizate şi ai acumulat puncte în contul de utilizator, loghează-te, apoi adăugă acest cadou în coşul de cumpărături, alături de celelalte produse dorite. În paşii de finalizare a comenzii, site-ul va verifica automat dacă ai suficiente puncte de recompensă acumulate, va scădea din totalul punctelor de recompensă numărul punctelor aferente acestui cadou şi vei primi cadoul împreună cu restul produselor comandate. Simplu şi rapid.

Află mai multe despre gratuităţile şi recompensele oferite de Copilul Verde din secţiunea Utile din Contul de utilizare (Ghidul recompenselor).

Atenţie! Pentru a avea accces la aceste informaţii şi la sistemul de recompense este necesar să deţii un cont de utilizator pe site, care este foarte uşor de făcut. 

Distribuie

Vreau să pun în coş