Tangle Artist Junior - model CAMUFLAJ - jucărie senzorială (fidget tool)

32,00 lei 20,00 lei
Fără TVA:

Economisești 12,00 lei

Mai sunt doar 2 bucăţi!

Citește descrierea

Taxă curier/comandă:
9.5 lei, gratuit la coş peste 95 lei
Vârsta recomandată:
peste 3 ani
Livrare:
24-48 h
Puncte de recompensă:
15

Asistență telefonică:
0726.179.537
9.00–16.00 (L-V)

Model nou! O jucărie senzorială deosebită, cu multiple utilizări. Creşte dexteritatea, atenţia, stimulează creativitatea, relaxează. Un cadou excelent şi un accesoriu pentru învăţare, pentru copiii peste 3 ani, bună şi pentru adulţii tensionaţi la birou. Acest model “de camuflaj” este favoritul copiilor energici şi curioşi care adoră acţiunea, excursiile în natură, sportul, experimentele şi descoperirile. Vezi şi celelalte modele.

Această jucărie este o serie de elemente curbate la 90 de grade, conectate, care se pot răsuci şi pot crea forme noi, la infinit. Elementele se desfac şi se reconectează cu uşurinţă. Un element curbat Tangle are lungimea de cca 5 cm şi este din plastic neted. În forma conectată (ca o brăţară), jucăria are cca 15 cm iar în forma neconectată (ca un lanţ) are lungimea de cca 35 cm. Jucăria vine într-un ambalaj compact (cutie transparentă); juc[ria se află rulată în cutie, urmând a se transforma în forme noi de cum este desfăcută. Încape în buzunar şi rucsac, deci poate fi luată oriunde. Excelentă în momentele de aşteptare şi plictiseală (la coadă, în staţia de autobuz, în avion etc.).

Vezi sugestii de utilizare din filmul de mai jos. Apasă Detalii pentru beneficiile acestor jucării şi alte informaţii.

Distribuie

Vreau să pun în coş

Copilul Verde a introdus creaţiile Tangle în România. Află câteva detalii despre acestea! Ce sunt, cum se folosesc, ce efecte au?

Introducere în lumea Tangle

Tangle este invenţia sculptorului american Richard X Zawitz, care a fost fascinat în urmă cu 33 de ani de energia universală a spiralelor şi formelor concentrice. El a creat o serie de jucării senzoriale deosebite, bazate pe unghiuri tangente (tangent angle), care pot fi manipulate la infinit, de către oricine, la orice vârstă, cu efecte uimitoare. Toate creaţiile sale urmează conceptul Creativitate pentru Toţi şi sunt dedicate Păcii prin Creativitate.

O jucărie Tangle este o serie de elemente curbate la 90 de grade, conectate, care se pot răsuci şi pot crea forme noi, la infinit. Modelele (clasice, metalice, texturate sau pufoase) se pot conecta la rândul lor, rezultând brăţări sau şerpi coloraţi cu care se pot face numeroase activităţi creative şi chiar sportive (folosiţi pe post de coardă de sărit, etc.). Elementele unui Tangle se desfac şi se reconectează cu uşurinţă. Un element curbat Tangle are lungimea de cca 5 cm şi este, de regulă, din plastic (câteva modele sunt din cauciuc şi metal, vezi secţiunea Specificaţii). O jucărie Tangle în forma conectată (ca o brăţară) are cca 15 cm iar în forma neconectată (ca un lanţ) are lungimea de cca 35 cm. Jucăria vine într-un ambalaj compact (cutie transparentă), rulată astfel încât să încapă în palmă, urmând a se transforma în forme noi de cum este desfăcută.

Efectele acestor jucării:

- antrenează muşchii mici ai mâinii copiilor, utili pentru scris

- antrenează cele doua emisfere cerebrale să lucreze împreună

- cresc dexteritatea

- stimulează imaginaţia şi creativitatea

- reduc stresul şi relaxează

- cresc capacitatea de atenţie şi concentrare şi favorizează învăţarea (de exemplu, copiii le pot răsuci în timp ce ascultă o poveste sau vizionează un documentar sau o prezentare – vor fi atenţi mai mult timp şi vor memora informaţia mai uşor)

- alungă plictiseala

- ajută tranziţiile (bune ca activitate pentru perioadele de aşteptare la aeroport, în timpul călătoriilor, pentru frica de înălţime când se merge cu telecabina, pentru rău de mişcare, etc.)

Jucăriile Tangle sunt acceptate în şcolile din SUA – copiii le pot manipula în timpul lecţiilor deoarece nu distrag de la predare, nu îi deranjează pe cei din jur şi îi ajută să fie atenţi la lecţie făcând totuşi mişcare. Cercetările în domeniul eucaţiei şi dezvoltării copilului relevă faptul că o activitate de învăţare, dacă presupune şi mişcare, este mai eficientă.

De asemenea, aceste jucării tactile sunt foarte utile pentru nevoi speciale precum ADHD, autism, disgrafie, tulburări bipolare, tricotilomanie, fiind recomandate de psihologi şi terapeuţi. Jucăriile Tangle sunt folosite în toată lumea şi ca accesorii antistres pentru adulţi, la birou dar şi ca sprijin în încercarea de a renunţa la fumat.

Jucăriile sunt realizate din materiale de calitate, în principal plastic. Nu conţin plumb, ftalaţi sau BPA şi respectă toate regulamentele internaţionale privind siguranţa.