Iti multumim pentru vizitarea acestui Site. Grija noastra de zi cu zi este de a oferi tuturor Utilizatorilor Site-ului experiente placute si sigure. Politica noastra de confidentialitate si siguranta a prelucrarii datelor cu caracter personal este expusa mai jos. Aceasta politica acopera exclusiv informatiile colectate prin intermediul prezentului Site si poate fi actualizata in viitor.

Informaţii cu caracter personal

Newsletter şi Spam

Politica utilizării cookie-urilor

Precum restul site-urilor online, Site-ul nostru colecteaza automat informatii nonpersonale prin intermediul “IP address tracking” si “cookies”. Prin informatii nonpersonale ne referim la: browserul folosit, sistemul de operare si tipul computerului sau telefonului, serviciul de conectare la internet, harta navigarii. Aceste informatii nonpersonale sunt utilizate pentru a imbunatati experienta pe Site a Utilizatorilor si vizitatorilor, pentru a administra Site-ul, pentru a intelege cum este utilizat si a imbunatati structura si modul in care functioneaza (a-l optimiza).

Pentru o prezenta si navigare sigure pe internet, iti recomandam sa fololesti conexiuni sigure (nu retele WIFI nesecurizate), sa iti instalezi un software antivirus si sa actualizezi permanent browserul folosit, precum si sistemul de operare.

Confidenţialitatea copiilor

Continutul Site-ului este potrivit pentru toate categoriile de Utilizatori. Totusi, acest Site (interpretat ca magazin online) se adreseaza adultilor, prin urmare copiii sub 13 ani nu sunt in mod normal utilizatorii sai decat daca un adult le permite accesul la internet sau le dezvaluie datele de acces in contul de Utilizator. Site-ul nu foloseste si nu colecteaza date cu caracter personal apartinand copiilor sub 13 ani. De asemenea, pentru utilizatorii sub 18 ani, recomandam acordul parintilor sau tutorilor pentru a vizita Site-ul.

Prevederi finale - drepturile Utilizatorului

  1. Prin citirea prezentei Politici de confidentialitate ai luat la cunostinta faptul ca iti sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date
  2. Conform prevederilor legale, ca Utilizator al Site-ului, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora – acest lucru va face insa imposibil procesul de comandare si de livrare a produselor din Site.
  3. Pe baza unei cereri scrise si transmise prin intermediul formularului de contact iti poti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi: o data pe an, sa ti se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate; sa intervii asupra datelor transmise; sa te opui prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara; sa soliciti stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Mai multe detalii legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal gasesti aici. ANPC. ANSPDCP