Gustă curcubeul în fiecare zi - set multicolor cu hârtie glasată şi carton

15,29 lei
Fără TVA:
Disponibilitate:
În stoc
Puncte de recompensă:
7

Ajutor telefonic L-V 10-17: 0726.179.537

Vârsta recomandată:
de la 3 ani
Livrare:
24-48 h
Taxă curier/comandă:
9.5 lei oriunde în RO, gratuit la comenzi peste 150 lei

Set de 17 piese, util acasă sau la grădiniţă, format din: 1 diagramă cartonată (planşă color, superb ilustrată) cu magneţi, 1 set cu 6 coli A4 de hârtie glasată (lucioasă) autoadezivă, 1 set cu 10 coli de carton colorat, pentru proiecte creative precum decupaje, colaje, felicitări.

Cum se foloseşte

  • Diagrama se pune pe frigider (are plăcuţe magnetice pe spate). Are rol decorativ dar şi inspiraţional, de a reaminti copiilor că natura ne oferă o varietate mare de legume şi fructe colorate şi de a le face poftă să le încerce pe toate.
  • Ilustraţia conţine un curcubeu iar pe fiecare bandă de culoare au fost desenate legumele şi fructele care au acea culoare. Exemplu: roşu - pepene, ardei, cireşe, căpşuni, ridiche, tomate, sfeclă. Încurajaţi copiii să consume zilnic legume şi fructe din minim 3 culori diferite, să identifice vegetale pe care nu le-au încercat încă, să îşi planifice salate cât mai colorate. Când sunteţi în pană de inspiraţie sau nu mai ştiţi ce să cumpăraţi, studiaţi diagrama.
  • De asemenea, pe ogorul din diagramă găsiţi benzi cu liste ale legumelor şi fructelor, grupate pe culorile curcubeului.
  • Creaţi un obicei zilnic de a studia împreună (părinţi-copii) diagrama de pe frigider şi de a vă propune legume şi fructe colorate, în combinaţii noi, pentru meniul din ziua respectivă.
  • Seturile de hârtie glasată şi caton colorat incluse pot fi folosite pentru a reconstitui diagrama prin tehnica colajului sau pentru diverse activităţi creative: decupare legume din hârtie, creare de felicitări colorate, etc. Seturile de hârtie şi carton au colile capsate în partea superioară.

Culorile seturilor de hârtie şi carton

  • Setul de hârtie glasată conţine 6 coli A4: roşu, galben, albastru, verde cald (deschis), portocaliu, maro inchis.
  • Setul de carton conţine 10 coli A4 cu grosimea de 140g/mp: roşu, galben, portocaliu, albastru închis, albastru-turcoaz, verde deschis, verde inchis, roz. violet şi maro deschis.

Ambalaj

Setul vine în pungă de celofan autoadezivă.

Distribuie