Gentuţă termoizolantă cu mâner ergonomic

Fără TVA: Preţul în puncte de recompensă: 450
în stoc

Citește descrierea

Taxă curier/comandă:
9.5 lei oriunde în RO, gratuit la comenzi peste 150 lei
Vârsta recomandată:
oricare; este un obiect util oricui
Livrare:
24-48 h; produsul poate fi adăugat într-un coş ce are produse de minimum 50 lei

Asistență telefonică:
0726.179.537
9.00–16.00 (L-V)

O gentuţă izotermă compactă şi utilă, pentru transportarea în siguranţă a alimentelor calde sau reci. Ideală pentru pacheţelul copiilor în timpul excursiilor, plecărilor în parc sau la şcoală. Conţine un compartiment unic 20 x 20 cm dotat suplimentar cu buzunar din plasă cu elastic, pentru depozitare accesorii precum tacâmuri sau acumulatori cu gheaţă. Gentuţa se deschide larg pe 3 părţi cu ajutorul a 2 fermoare şi poate fi purtată atât pe umăr cât şi în mână.

Dimensiuni exterioare: 21 x 21 cm
Material şi culoare: poliester, roşu

Deschidere: 2 fermoare
Prindere: mâner ergonomic, curea ajustabilă, pentru umăr

Fabricat în: Olanda

Gentuţa NU vine dotată cu tacâmuri, cutii pentru alimente sau alimente - fotografia a doua este un exemplu despre cum puteţi utiliza compartimentarea interioară.

Acest produs este oferit cadou clienţilor librăriei. Dacă eşti deja client fidel, ai deja comenzi finalizate şi ai acumulat puncte în contul de utilizator, loghează-te, apoi adăugă acest cadou în coşul de cumpărături, alături de celelalte produse dorite (coşul de cumpărături pe site trebuie să aibă valoarea minimă de 40 lei). În paşii de finalizare a comenzii, site-ul va verifica automat dacă ai suficiente puncte de recompensă acumulate, va scădea din totalul punctelor de recompensă numărul punctelor aferente acestui cadou şi vei primi cadoul împreună cu restul produselor comandate. Simplu şi rapid.

Află mai multe despre gratuităţile şi recompensele oferite de Copilul Verde din secţiunea Utile din Contul de utilizare (Ghidul recompenselor).

 

Atenţie! Pentru a avea accces la aceste informaţii şi la sistemul de recompense este necesar să deţii un cont de utilizator pe site, care este foarte uşor de făcut. Reţine că puntele de recompensă se acumulează în contul tău numai dacă te loghezi înainte de a face comenzi. Dacă faci comenzi fără cont (fără să te loghezi/fără să deţii cont de utilizator), site-ul nu poate aloca contului tău punctele de recompensă meritate!

Distribuie

Vreau să pun în coş