Conversie CD - USB MP3 Seria Oamenii de Zăpadă, personalizată (4 vol.)

  • Conversie CD - USB MP3 Seria Oamenii de Zăpadă, personalizată (4 vol.)

Mergi la Detalii şi Recenzii

Info:
USB tip card, în cutie, cu cele 4 volume din seria Oamenii de Zăpadă, în format MP3, cu personalizări la toate volumele; acest produs poate fi comandat doar de către clienţii care au achiziţionat anterior cele 4 volume în format CD!
Livrare:
procesarea comenzii durează 6-10 zile lucrătoare; taxă curier: 9.90 lei, gratis la comenzi peste 99 lei.

Înainte de a pune în coș, selectează:

164,00 Lei 96,00 Lei
Fără TVA:

Dacă ai cumpărat cele 4 CD-uri cu Oamenii de Zăpadă în trecut şi ai nevoie şi de formatul MP3, poţi comanda o copie pe card USB până la 31 decembrie 2021. După această dată nu se vor mai efectua conversii. Cele 4 CD-uri înseamnă: Surpriza Oamenilor de Zăpadă, Concertul Oamenilor de Zăpadă, Călătoria Oamenilor de Zăpadă, Colindele Oamenilor de Zăpadă. 

Toate volumele din acest pachet vor conţine personalizările din CD-urile iniţiale. Dacă în familie a apărut încă un copil sau vrei să actualizezi personalizările, selectează taxa de actualizare a personalizărilor. Te vom contacta pentru a solicita informaţiile noi.

Comandă din timp, pentru că termenul de execuţie este de 6-10 zile lucrătoare.

Te rugăm să completezi corect datele.

Plasează comanda doar dacă ai achiziţionat în trecut toate cele 4 volume cu Oamenii de Zăpadă, ca pachet sau luate unul câte unul, în timp. Acest serviciu este disponibil doar pentru clienţii care au achiziţionat în trecut toate volumele pe CD şi doresc să le păstreze şi în format MP3 pe USB card. Comanda va fi sincronizată cu facturile mai vechi din baza de date.

Dacă ai primi aceste volume cadou, este necesar să specifici la rubrica Comentarii numele clientului de la care l-ai primit.

 

Distribuie

Adaugă în coş

Recenzii (0)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!