Conversie CD - USB MP3 Seria Buha, personalizată integral (8 vol.)

  • Conversie CD - USB MP3 Seria Buha, personalizată integral (8 vol.)

Mergi la Detalii şi Recenzii

Info:
USB tip card, în cutie, cu cele 8 volume din seria Buha & Owliver, în format MP3, cu personalizări noi la toate volumele; acest produs poate fi comandat doar de către clienţii care au achiziţionat anterior cele 8 volume în format CD!
Livrare:
gratuită; procesarea comenzii durează 6-10 zile lucrătoare

Înainte de a pune în coș, selectează:

338,00 Lei 130,00 Lei
Fără TVA:

Dacă ai cumpărat cele 8 CD-uri în trecut şi ai nevoie şi de formatul MP3, poţi comanda o copie pe card USB până la 31 decembrie 2021. După această dată nu se vor mai efectua conversii. Cele 8 CD-uri înseamnă vol. 1-6 În drum spre grădiniţă şi şcoală, plus În drum spre munte sau mare şi Carnaval.

Toate volumele din acest pachet vor fi personalizate. Pe lângă personalizările clasice care au fost la CD-urile de la volumele 1, 5, 6 şi Carnaval, acum vei beneficia şi de personalizări noi la volumele 2, 3, 4 şi În drum spre munte sau mare. Deci dacă în familie a apărut încă un copil sau vrei să actualizezi personalizările, acum o poţi face la un cost minim.

Comandă din timp, pentru că termenul de execuţie este de 6-10 zile lucrătoare.

Te rugăm să completezi corect datele.

Plasează comanda doar dacă ai achiziţionat în trecut toate cele 8 volume cu Buha, ca pachet sau luate unul câte unul, în timp. Acest serviciu este disponibil doar pentru clienţii care au achiziţionat în trecut toate volumele pe CD şi doresc să le păstreze şi în format MP3 pe USB card. Comanda va fi sincronizată cu facturile mai vechi din baza de date.

Dacă ai primi aceste volume cadou, este necesar să specifici la rubrica Comentarii numele clientului de la care l-ai primit.

 

Distribuie

Adaugă în coş

Recenzii (0)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!