Conversie CD — mp3 În drum spre munte sau mare 2

  • Conversie CD — mp3 În drum spre munte sau mare 2

Mergi la Detalii şi Recenzii

Info:
serviciu disponibil doar până la 31.12.2021
Livrare:
se descarcă din contul de client, doar după ce comada primeşte statusul Finalizată; termenul de livrare este 7-8 zile lucrătoare; termen de descărcare: 3 săptămâni

Înainte de a pune în coș, selectează:

41,00 Lei 19,00 Lei
Fără TVA:

Dacă ai cumpărat acest CD DOAR ÎN VARIANTA PERSONALIZATĂ şi ai nevoie şi de formatul mp3, poţi comanda o copie digitală până la 31 decembrie 2021. După această dată nu se vor mai efectua conversii.

Acest serviciu presupune reconstituirea albumului personalizat, realizarea unui folder special pentru tine şi încărcarea sa în contul tău de client, de unde poţi să-l descarci pentru uz personal. Pentru o gestionare cât mai uşoară a fişierelor, conţinutul va fi grupat pe părţi, nu pe piese (tracks).

Comandă din timp, pentru că termenul de execuţie este de 7-8 zile lucrătoare.

Te rugăm să completezi corect datele — scrie exact datele care au fost în CD-ul iniţial. Dacă între timp au mai apărut copii în familie, poţi să bifezi opţiunea de extindere a personalizării (+10 lei) şi să scrii noul / noile prenume.

Plasează comanda doar dacă ai achiziţionat în trecut acest album. Dacă l-ai primit cadou, este necesar să specifici la rubrica Comentarii numele clientului de la care l-ai primit.

Deoarece este un produs digital, nu va exista taxă de transport, iar modalităţile de plată necesare sunt card sau transfer bancar. Dacă vrei să achiţi ramburs, cu numerar, este necesar să adaugi în coş cel puţin un produs fizic (ex. carte, CD etc.). Dacă pui în coş doar produse digitale, comanda va fi acceptată doar dacă o achiţi cu cardul sau prin transfer bancar.

Fişierele vor fi disponibile în contul tău de client timp de 3 săptămâni, pentru a le descărca şi stoca pe un dispozitiv personal. Ulterior acestui termen, fişierele vor fi şterse.

Produsele digitale sunt exceptate de la prevederile privind retururile, deci nu pot fi returnate.

Distribuie

Adaugă în coş

Recenzii (0)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!