Detectivii microbilor

  • carte-detectivii-microbilor

Mergi la Detalii şi Recenzii

Info:
„O carte captivantă pentru copii, foarte utilă şi pentru părinţi. Promovează un stil de viaţă sănătos prin prezentarea regulilor de igienă, de la cauză la efect, într-un mod foarte atractiv şi uşor de înţeles.” Mihaela Cristina Giucă | biolog medical specialist, doctor în biologie
Autori:
Luminiţa Alexandru, Anda Ansheen
Vârsta recomandată:
5+
Livrare:
se tipareste in curând; lansare pe 1 septembrie 2022.
0,00 Lei
Fără TVA:

Am lucrat timp de 2 ani la această carte, iar rezultatul va ajunge în curând în mâinile cititorilor, începând din 1 septembrie. 

Sătui de pandemie şi de alte crize sanitare? Avem multe de învăţat şi trebuie să conştientizăm că vom mai avea parte de astfel de provocări în viitor. Noi am fost luaţi prin surprindere, dar copiii noştri ar putea fi mai pregătiţi şi ar putea înţelege mai bine mediul care îi înconjoară. În mod cert, ar putea gestiona mai bine crizele.

Această carte îi va învăţa, într-un mod relaxat şi distractiv, despre vasta lume a microbilor, despre cum pot trăi în siguranţă, cum pot coopera cu microbii în viaţa de zi cu zi, ce impact au aceştia asupra calităţii aerului, apei şi hranei noastre, şi multe altele.

O aventură literară bazată pe ştiinţă, supervizată şi recomandată de trei specialişti în domeniu.

Apăsaţi butonul Anunţă-mă când apare în stoc şi veţi primi notificare prin email atunci când va fi lansată.

 

 

Distribuie

Adaugă în coş

Recenzii (0)

Scrie-ţi părerea şi inspiră-i pe alţii!

Adaugă o recenzie!