Bloc notes Fintifliuşcă şi prietenii - cadou pentru tine

Fără TVA: Preţul în puncte de recompensă: 29
Disponibilitate:
Mai sunt doar -1 bucăţi!

Ajutor telefonic L-V 10-17: 0726.179.537

Vârsta recomandată:
de la 2 ani
Livrare:
24-48 h
Taxă curier/comandă:
doar 9.5 lei prin curier, gratuit la comenzi peste 150 lei

Un carnet A5 velin, pentru notiţe şi schiţe. Îl poţi primi cadou, în baza punctelor de recompensă, fără să plăteşti nimic!

Foile acestui notes sunt fine dar rezistente şi au microperforaţii în partea superioară, în caz că vrei să rupi foi cu uşurinţă şi să le foloseşti ca bileţele utile. Coperta este plastifiată, pentru o rezistenţă sporită.

Uită de carneţelele banale şi înveseleşte-te cu Fintifliuşcă şi prietenii săi - Buha, Owliver, Koko şi Zânele grădinii!

Acest produs este oferit cadou clienţilor librăriei. Dacă eşti deja client fidel, ai deja comenzi finalizate şi ai acumulat puncte în contul de utilizator, loghează-te, apoi adăugă acest cadou în coşul de cumpărături după ce ai pus în coş produse din celelalte categorii, în valoare de minimum 50 lei.

În paşii de finalizare a comenzii, site-ul va verifica automat dacă ai suficiente puncte de recompensă acumulate, va scădea din totalul punctelor de recompensă numărul punctelor aferente acestui cadou şi vei primi cadoul împreună cu restul produselor comandate. Simplu şi rapid.

Află mai multe despre gratuităţile şi recompensele oferite de Copilul Verde din secţiunea Utile din Contul de utilizare (Ghidul recompenselor).

 

 

Etichete:

Distribuie

De fiecare dată când cumperi ceva de pe site, în contul tău de utilizator se adaugă puncte de recompensă pe care le poţi folosi pentru achiziţionarea unor produse speciale aflate exclusiv în secţiunea Gratuităţi şi recompense.

Atenţie!

Pentru a avea accces la mai multe informaţii şi la sistemul de recompense este necesar să deţii un cont de utilizator pe site, care este foarte uşor de făcut. Reţine că puntele de recompensă se acumulează în contul tău numai dacă te loghezi înainte de a face comenzi. Dacă faci comenzi fără cont (fără să te loghezi/fără să deţii cont de utilizator), site-ul nu poate aloca contului tău punctele de recompensă meritate!