Jucarie pentru scolari, adolescenti, studenti si adulti. Ajuta concentrarea si invatarea. Cand mainile sunt in miscare, ne concentram mai bine si retinem ceea ce invatam mult mai repede si pentru o mai lunga durata - studii recente releva acest efect. Jucaria este de folos inclusiv pentru persoane cu nevoi speciale. Este cauciucata, flexibila, texturata, cu o combinatie de culori care stimuleaza creierul. Prin manipulare, antreneaza si muschii maini, dezmorteste degetele obosite pe tastatura, elibereaza stresul minor, distrage atentia de la tentatia fumatului sau a roaderii unghiilor. Deoarece este o jucarie silentioasa, poate fi folosita fara a deranja la birou, la studiu, in avion etc. Nu este potrivita pentru copii sub 9 ani, diametrul fiind mai mare decat al celorlalte jucarii Tangle.

Produsul vine ambalat in cutie (v. poze), dimensiuni: 11 x 17.5 x 2.5 cm. Diametru elemente: cca 1.5 cm.

Culori: mix de verde, violet, galben.

 Acest model cu textură cauciucată te poate aştepta în fiecare zi, în sertarul biroului tău, gata să te relaxeze. Vezi şi celelalte modele.

După livrarea produsului, te invităm să revii pe site. Vei găsi în secţiunea Descărcări, din contul de utilizator, studii ştiiţifice care relevă impactul jucăriilor şi accesoriilor Tangle.

Vezi mai jos interventia unui medic privind produsele terapeutice de la Tangle.

Copilul Verde a introdus creaţiile Tangle în România. Află câteva detalii despre acestea! Ce sunt, cum se folosesc, ce efecte au?

 

Introducere în lumea Tangle

Tangle este invenţia sculptorului american Richard X Zawitz, care a fost fascinat în urmă cu 33 de ani de energia universală a spiralelor şi formelor concentrice. El a creat o serie de jucării senzoriale deosebite, bazate pe unghiuri tangente (tangent angle), care pot fi manipulate la infinit, de către oricine, la orice vârstă, cu efecte uimitoare. Toate creaţiile sale urmează conceptul Creativitate pentru Toţi şi sunt dedicate Păcii prin Creativitate.

 

O jucărie Tangle este o serie de elemente curbate la 90 de grade, conectate, care se pot răsuci şi pot crea forme noi, la infinit. Modelele (clasice, metalice, texturate sau pufoase) se pot conecta la rândul lor, rezultând brăţări sau şerpi coloraţi cu care se pot face numeroase activităţi creative şi chiar sportive (folosiţi pe post de coardă de sărit, etc.). Elementele unui Tangle se desfac şi se reconectează cu uşurinţă. Un element curbat Tangle are lungimea de cca 5 cm şi este, de regulă, din plastic (câteva modele sunt din cauciuc şi metal, vezi secţiunea Specificaţii). O jucărie Tangle în forma conectată (ca o brăţară) are cca 15 cm iar în forma neconectată (ca un lanţ) are lungimea de cca 35 cm. Jucăria vine într-un ambalaj compact (cutie transparentă), rulată astfel încât să încapă în palmă, urmând a se transforma în forme noi de cum este desfăcută.

 

Efectele asupra adulţilor si copiilor
 • relaxează motricitatea fină
 • antrenează cele doua emisfere cerebrale să lucreze împreună
 • reduc stresul şi relaxează
 • cresc capacitatea de atenţie şi concentrare asupra parcurgerii informaţiilor afişate pe ecran, online sau offline, a documentaţiilor greoaie
 • alungă plictiseala 
 • ajută tranziţiile (bune ca activitate pentru perioadele de aşteptare la aeroport, în timpul călătoriilor, pentru frica de înălţime când se merge cu telecabina, pentru rău de mişcare, etc.)

Jucăriile Tangle nu lipsesc din cabinetele terapeuţilor şi pediatrilor din SUA, fiind prezente şi în sălile de aşteptare, în coşuleţe gata de explorat.

De asemenea, aceste jucării tactile sunt foarte utile pentru nevoi speciale precum ADHD, autism, disgrafie, tulburări bipolare, tricotilomanie, fiind recomandate de psihologi şi terapeuţi. 

Jucăriile sunt realizate din materiale de calitate, în principal plastic. Nu conţin plumb, ftalaţi sau BPA şi respectă toate regulamentele internaţionale privind siguranţa.

Tangle Brain Tools - Think - jucărie pentru atenţie şi concentrare

 • Producător: Tangle Creations
 • Cod produs: JJ25
 • Puncte de recompensă: 25
 • Disponibilitate: Stoc epuizat
 • 58,00


Alte produse din aceeaşi colecţie

Tangle Artist Junior – Stropi de curcubeu - jucărie senzorială

Tangle Artist Junior – Stropi de curcubeu - jucărie senzorială

Model valoros pentru colecţie! Jucărie kinestezică viu colorată, o combinaţie între sculptură şi puz..

31,00

Tangle Artist – Flori marmorate - accesoriu antistres adulti

Tangle Artist – Flori marmorate - accesoriu antistres adulti

Ideal pentru adulţii care petrec multe ore pe scaun şi în faţa computerului, pentru persoanele cu mu..

30,00

Tangle Relax Therapy - accesoriu antistres, pro-focus, antifumat

Tangle Relax Therapy - accesoriu antistres, pro-focus, antifumat

Jucărie pentru copii cu dificultăţi de învăţare şi nevoi speciale (ADHD, autism) şi adulţi (ca acces..

29,00

OSM Office Toy - jucărie antistres (model rosu)

OSM Office Toy - jucărie antistres (model rosu)

OSM (a se citi "awesome") este o jucarie sculpturala antistres iar denumirea vine de la Object ..

43,00

OSM Office Toy - jucărie antistres (model albastru)

OSM Office Toy - jucărie antistres (model albastru)

OSM (a se citi "awesome") este o jucarie sculpturala antistres iar denumirea vine de la Object ..

43,00

Tangle Therapy - accesoriu terapeutic pentru maini

Tangle Therapy - accesoriu terapeutic pentru maini

Accesoriu terapeutic pentru maini, antistres. Este flexibil, texturat si cauciucat, fara latex. Ajut..

58,00

Tangle Brain Tools - Imagine - jucărie pro-focus & relaxare

Tangle Brain Tools - Imagine - jucărie pro-focus & relaxare

Jucarie cauciucata pentru copii peste 3 ani si adulti. Ajuta concentrarea si invatarea, detensioneaz..

29,00