Un puzzle provocator, care pune intensiv mintea la treabă. Are grad de dificultate crescut - nivelul 3, dupa Little Genius şi Happy Cube. Accesibil pentru copiii peste 7 ani, interesant şi pentru adulţi. Puteţi organiza seri în familie, în care să construiţi cuburi. Excelent pentru cadouri, pentru activităţi şcolare/ de after school, în sala de aşteptare la cabinetele de pediatrie sau psihoterapie, etc. 

Ce conţine setul?

Primeşti un set are 6 puzzle-uri colorate, din spumă EVA, ferme şi plăcute la atingere. La deschiderea cutiei, descoperi 6 rame 2D cu piese colorate. Pentru un grad de dificultate sporit, imprimeul pieselor este neregulat, în două nuanţe: galben cu bleu, verde cu bleu, albastru inchis cu bleu, violet cu roz, potocaliu cu roşu, portocaliu cu galben. Scopul lor este să-ţi distragă atenţia dar dacă te-ai antrenat cu seturile precedente, vei găsi soluţiile corecte.

Ce poţi face cu ele? 
  • Provocarea 1: le scoţi din ramă şi încerci să le combini sub formă de cub perfect. Deşi vei avea impresia că această operaţiune este floare la ureche, să ştii că piesele, aparent banale, sunt proiectate cu dichis. Deşi vei potrivi repede 5 piese, când să o fixezi şi pe ultima, s-ar putea să observi că nu se potriveşte defel şi te-ai păcălit, aşa că trebuie să-ţi pui mintea la treabă până găseşti combinaţia ideală. Satisfacţia reuşitei va fi foarte mare! Copiilor le plac provocările şi sunt ambiţioşi. Ei nu se vor lăsa până nu vor construi toate cuburile – cutia are 6 cuburi, deci 6 provocări. Setul este foarte potrivit pentru activităţi de relaxare/distracţie în familie, în grupul de prieteni, la grădiniţă şi şcoală.
  • Provocarea 2: nu cumva să crezi că ai reuşit să faci cele 6 cuburi şi e gata! Setul te provoacă în continuare. Poţi trece de la cuburile 3 D la 2 D, încercând să pui piesele la loc în ramă. Să nu ai impresia că vei reuşi din prima! Trebuie să-ţi pui iar mintea la treabă. Acum că ai pus toate piesele în ramele 2 D s-a terminat? Nu, setul continuă să te provoace.
  • Provocarea 3: eşti gata pentru nivelul avansat? Joacă-te de-a arhitectul şi realizează construcţii fantastice folosind toate piesele din cele 6 rame pentru că se pot conecta între ele - doar ţi-am spus ca acest set este o invenţie genială. După ce copiii (dar şi restul membrilor familiei au devenit experţi), e timpul pentru următoarele seturi, cu grad de dificultate crescătorHappy Cube XL şi, în curând, Marble Cube. Pentru juniori (3-7 ani), avem varianta Little Genius.

Trucuri

Piesele sunt lavabile. Le poţi spăla cu apă călduţă, de mână, folosind un detergent blând, ca cel pentru hăinuţele copilului. 

Aceste puzzle-uri inteligente au fost inventate de Dirk Laureyssens, în 1986, şi au ascuţit mintea a milioane de copii şi adulţi din lumea întreagă. E rândul tău să accepţi provocarea!

Pentru adulţi şi copiii mai mari (peste 12 ani), există  aplicaţia The Happy Cube Solver pentru Windows si Mac, cu ajutorul căreia puteţi găsi soluţiile acestor cuburi. O puteţi descărca gratuit de aici.Profi Cube - set 6 puzzle-cuburi lavabile (7-99 ani) + app

  • Producător: Happy
  • Cod produs: JJ09
  • Puncte de recompensă: 20
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • 51,00


Alte produse din aceeaşi colecţie

Learning with Tangle BrainTools - carte + jucărie terapeutică

Learning with Tangle BrainTools - carte + jucărie terapeutică

“Learning with Tangle BrainTools” este un set format din carte şi jucărie terapeutică, un ghid pract..

78,00

Tangle Artist Junior - Turbion - jucărie senzorială

Tangle Artist Junior - Turbion - jucărie senzorială

O jucărie tactilă de care te vei îndrăgosti! Culori vibrante, mişcare, un curcubeu în palmă. Creşte ..

31,00

Little Genius - set 6 puzzle-cuburi lavabile (3-7 ani)

Little Genius - set 6 puzzle-cuburi lavabile (3-7 ani)

Antrenament umitor pentru gândire, special pentru copiii între 3-7 ani. Little Genius este cea mai ..

51,00

Happy Cube - set 6 puzzle-cuburi lavabile (5-99 ani) + app

Happy Cube - set 6 puzzle-cuburi lavabile (5-99 ani) + app

Invenţie genială - un puzzle excelent pentru isteţime, distracţie şi socializare, cu aplicaţie gratu..

51,00

Happy Cube XL - set special 6 puzzle-cuburi 2D, 3D, 3D+ (5-99 ani)

Happy Cube XL - set special 6 puzzle-cuburi 2D, 3D, 3D+ (5-99 ani)

Un puzzle cu multiple provocări, în varianta XL, pentru 5-99 ani. Face parte din colecţia Edu Cube ş..

82,00

Marble Cube - set 6 puzzle-cuburi lavabile (9-99 ani) + app

Marble Cube - set 6 puzzle-cuburi lavabile (9-99 ani) + app

Un puzzle foarte provocator, care pune intensiv mintea la treabă. Are grad de dificultate maxim - ni..

51,00