Un puzzle foarte provocator, care pune intensiv mintea la treabă. Are grad de dificultate maxim - nivelul 4, dupa Little GeniusHappy Cube, si Profi Cube. Accesibil pentru copiii peste 9 ani, interesant (şi dificil) şi pentru adulţi. Puteţi organiza seri în familie, în care să construiţi cuburi. Excelent pentru cadouri, pentru activităţi şcolare/ de after school, în sala de aşteptare la cabinetele de pediatrie sau psihoterapie, etc. 

Ce conţine setul?

Primeşti un set are 6 puzzle-uri colorate, din spumă EVA, ferme şi plăcute la atingere. La deschiderea cutiei, descoperi 6 rame 2D cu piese colorate, cu aspect marmorat. Pentru un grad de dificultate sporit, imprimeul pieselor este profund marmorat, iar culorile de bază sunt (în ordinea dificultăţii): albastru, verde-praz, galben, roz, roşu, violet. Scopul imprimeului marmorat este să-ţi distragă atenţia dar şi să te ajute - dacă te-ai antrenat cu seturile precedente, vei găsi soluţiile corecte, dar nu pe loc.

Ce poţi face cu ele? 
  • Provocarea 1: le scoţi din ramă şi încerci să le combini sub formă de cub perfect. Deşi vei avea impresia că această operaţiune este floare la ureche, să ştii că piesele, aparent banale, sunt proiectate cu dichis. Deşi vei potrivi repede 5 piese, când să o fixezi şi pe ultima, s-ar putea să observi că nu se potriveşte defel şi te-ai păcălit, aşa că trebuie să-ţi pui mintea la treabă până găseşti combinaţia ideală. Satisfacţia reuşitei va fi foarte mare! Copiilor le plac provocările şi sunt ambiţioşi. Ei nu se vor lăsa până nu vor construi toate cuburile – cutia are 6 cuburi, deci 6 provocări. Setul este foarte potrivit pentru activităţi de relaxare/distracţie în familie, în grupul de prieteni, la şcoală.
  • Provocarea 2: nu cumva să crezi că ai reuşit să faci cele 6 cuburi şi e gata! Setul te provoacă în continuare. Poţi trece de la cuburile 3 D la 2 D, încercând să pui piesele la loc în ramă. Să nu ai impresia că vei reuşi din prima! Trebuie să-ţi pui iar mintea la treabă. Acum că ai pus toate piesele în ramele 2 D s-a terminat? Nu, setul continuă să te provoace.
  • Provocarea 3: eşti gata pentru nivelul avansat? Joacă-te de-a arhitectul şi realizează construcţii fantastice folosind toate piesele din cele 6 rame pentru că se pot conecta între ele - doar ţi-am spus ca acest set este o invenţie genială. Nu uita, pentru juniori şi începători (3-7 ani), recomandăm varianta Little Genius.

Trucuri

Piesele sunt lavabile. Le poţi spăla cu apă călduţă, de mână, folosind un detergent blând, ca cel pentru hăinuţele copilului. 

Aceste puzzle-uri inteligente au fost inventate de Dirk Laureyssens, în 1986, şi au ascuţit mintea a milioane de copii şi adulţi din lumea întreagă. E rândul tău să accepţi provocarea!

Pentru adulţi şi copiii mai mari (peste 12 ani), există (bonus)  aplicaţia The Happy Cube Solver pentru Windows si Mac, cu ajutorul căreia puteţi găsi soluţiile acestor cuburi. O puteţi descărca gratuit de aici.


Marble Cube - set 6 puzzle-cuburi lavabile (9-99 ani) + app

  • Producător: Happy
  • Cod produs: JJ20
  • Puncte de recompensă: 24
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • 51,00


Alte produse din aceeaşi colecţie

Little Genius - set 6 puzzle-cuburi lavabile (3-7 ani)

Little Genius - set 6 puzzle-cuburi lavabile (3-7 ani)

Antrenament umitor pentru gândire, special pentru copiii între 3-7 ani. Little Genius este cea mai ..

51,00

Happy Cube - set 6 puzzle-cuburi lavabile (5-99 ani) + app

Happy Cube - set 6 puzzle-cuburi lavabile (5-99 ani) + app

Invenţie genială - un puzzle excelent pentru isteţime, distracţie şi socializare, cu aplicaţie gratu..

51,00

Profi Cube - set 6 puzzle-cuburi lavabile (7-99 ani) + app

Profi Cube - set 6 puzzle-cuburi lavabile (7-99 ani) + app

Un puzzle provocator, care pune intensiv mintea la treabă. Are grad de dificultate crescut - nivelul..

51,00